Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad ska kommunpolitikerna göra för att vända utvecklingen i Strömsund?

/
  • Sven Svensen, Yxskaftkälen”Ungdomarna är det enda viktiga, vi gamla klarar oss ändå. Arbeten till ungdomarna är nummer ett. Sen kunde kommunen bli bättre på att göra reklam för alla fina byar, jag och frun flyttade hit från Norge för att vi träffade en elektriker som pratade sig varm om Yxskaftkälen. Vi blev nyfikna, åkte hit och bestämde oss för att stanna.”
  • Anne-Marie Olofsson och Elin Blom, Strömsund”Se till att fler klädkedjor etablerar sig i Ström”, säger Anne-Marie.Elin: ”Och så vill vi ha en bättre sporthall så att man kan ha hemmamatcher i handboll!”
  • Berit Torstensson, Lorås”Jag tror på vindkraften, det kan bli den viktigaste satsningen för vår kommun. Men då måste man satsa hårt på infrastrukturen, vägarna måste förbättras rejält.”
  • Jörgen Eriksson, Bredkälen”Nyföretagande är det enda som kan rädda Strömsund. Jag tycker företagargymnasiet på Hjalmar Strömer var en kul idé, ungdomarna måste tas på allvar så att de vill stanna kvar.”
  • Inger Backman, Strömsund
”Jag vill se fler aktivitetssatsningar för barn och unga i kommunen. Lovely Days som var nu på sportlovet var bra med roliga saker att göra. Många ungdomar kanske inte har råd och då är det bra att kommunen ställer upp.”

Annons

Mer läsning

Annons