Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad ska du göra i vinter?

/
  • Josefin Rytzler, 27 år och Camilla Åsberg, 20 år– Jag är här för att det är laidback. Så är det bara. Och det är så jag är, laidback. Sen ser jag fram emot att umgås med Camilla extra mycket också naturligtvis. Vi var arbetskamrater förra året och nu ska vi hänga i vinter. Det är min tredje säsong i Åre också” säger Josefin.– Att för en gångs skull få åka riktigt ordentligt mycket med snowboard en säsong. Trots att jag är född och uppvuxen här är det första året som jag ska åka och inte bara jobba eller gå i skolan. Sen ser jag ju fram emot att bara ha trevligt med mina vänner, umgås med folk. Och ja, åka massa snowboard helt enkelt! säger Camilla.Foto: Joakim Rolandsson
  • Jonas Andersson, 28 år.– Ja, åka skidor. Jag är säljare för Peak Performance så vi är här nu bara ett kort tag. Men sen kommer vi tillbaka i april och då ska jag åka skidor i tre veckor. Så det är nog egentligen vad jag ser fram emot enbart när jag är här. Åka skidor.
  • Sebastian Persson, 21 år– Att måndagsklubben uppe på Tott öppnar, att åka skidor och att få filma lite i Åre. Jag är skidåkare och är en av åkarna i The Second Handsgänget. Så bara att få någonting gjort ser jag fram emot. Få något gjort och filma till nästa års film.
  • Ebba Lundborg, 23 år– Jag går event här i Åre och har varit här sen augusti nu. Vad jag ser fram emot är skidåkningen, att gå min utbildning och helt enkelt allt vad Åre innebär. Man har ju kommit in i livet här nu och jag gillar det verkligen! Timbuktu i kväll var bra men det slår inte när han spelade på Mosebacke i Stockholm.

Annons

Mer läsning

Annons