Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad händer i Centerpartiet?

Vad har hänt och vad håller på att hända med Centerpartiet i Krokom?

Detta parti har alltid varit ett utpräglat småfolks- och landsbygdsparti, som sökt samarbete framförallt med Socialdemokraterna.

Detta har varit tradition såväl på riksplanet som i många kommuner. Samarbetet mellan partierna har varit särskilt starkt i Krokoms kommun.

När Centern i Krokom 2006 valde att samarbeta högerut var vi många, som oroade oss inför vad som skulle komma att hända. Nu har vi facit. Centern med Maria Söderberg i spetsen håller på att sälja ut och ge avkall på de mest fundamentala delarna i vårt partiprogram. Försvaret av landsbygden och de svaga i samhället är hjärtefrågor för Centerpartiet.

Den politik du Maria och Alliansen fört och tänker föra innebär konkret att de små skolorna i kommunen, däribland Västbygdens skola, som om några år beräknas ha närmare 40 elever kommer att vara hotade.

För att förhindra en sådan utveckling (eller rättare uttryckt, avveckling), uppmanar jag dig Maria Söderberg i händelse valet på söndag skulle ge dig möjlighet att åter bilda kommunregering, :

Lämna nuvarande koalition och sök samarbete med Rolf Lilja och Jörgen Blom, vars politik ligger klart närmare Centern i Krokoms kommun!

Kurt Folkesson, Centerpartist från Alsen

J Centern med Maria Söderberg i spetsen håller på att sälja ut och ge avkall på de mest fundamentala delarna i vårt partiprogram.

Kurt Folkesson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel