Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är viktigast när du besöker en offentlig toalett?

/
  • Linda Uno, Östersund– Det är viktigt att det är fräscht och att det luktar gott inne på toaletten och att det finns papper. Att man sitter där och det inte finns papper är nog det värsta som kan hända.
  • Marianne Oskarsson, Östersund– Jag bor mitt i stan så jag kilar hem om det behövs, men för mig är det viktigt att man kan tvätta sig och att det är rent. Det värsta är på tåg, en gång såg det ut som att flera inte hunnit fälla upp toalettlocket. Jag har alltid pappersnäsdukar och våtservetter med mig när jag är ute.
  • Joakim Andersson, Trosa– Det viktigaste är att det inte är skitit med papper slängt överallt på golvet. När folk inte har spolat efter sig och att det ser för jävligt ut är nog det värsta som jag varit med om.
  • Tord Enqvist, Östersund– Renlighet är viktigast för mig och så hoppas jag att det finns papper, men jag bor inne i stan så jag har nära hem. Svineri, när det är nedsmutsat, är det värsta som finns när man besöker offentliga toaletter.
  • Marielle Nilsson, Östersund– Helst vill jag undvika offentliga toaletter, men om jag behöver byta blöjor på mitt barn så har jag med mig egna underlägg och handukar. Domus är värdelöst, de toaletterna är smutsiga med ölburkar som dräller överallt. Jag har nog inte råkat ut för så mycket på toaletter.

Annons

Mer läsning

Annons