Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad är (S) ute efter?

Tack Ann-Marie Johansson (S) för ditt svar på ltz.se den 17 juni. Vi läser dagligen om landstingets miljonunderskott, bristen på sommarpersonal, högsta sjukfrånvaron i landet och andra mindre smickrande rubriker. Den politiken försvarar Johansson och lovar fortsätta med under nästa mandatperiod!

Att dessutom skylla allt på sittande regeringens skattesänkningar när resurserna till välfärden samtidigt ökat visar bara på sittande majoritets oförmåga att ta ett eget ansvar.

I svaret bekräftas också att valfrihet inte är något som uppskattas. Privata företag ogillas och misstänkliggörs, de kan t o m vara ett hot för landet och landstinget enligt Johansson.

I Jämtlands län kan vi jämföra en privat vårdgivare med landstinget inom samma geografiska område. Intressant nog utfaller inte den jämförelsen till sossestyrets fördel!

Vi Centerpartister gillar företagsamma människor, människor som vill skapa förutsättningar att bo och leva på landsbygden och vi gillar nytänkande! Låt patienternas behov styra vården, inte tvärtom!

I sosseretoriken går utläsa att de vill styra landstinget, men de glömmer bort de som behöver vård. Vi frågar oss fortfarande vad socialdemokraterna vill göra med alla de problem som deras långvariga styre skapat!

Centerpartiet vill skapa framtidstro i hela regionen Jämtland Härjedalen och det vill vi göra tillsammans med de människor som bor och lever här.

Vi vet vad vi vill. Vad Socialdemokraterna vill, förutom att styra landstinget, är mer oklart! Centerpartiet tror på framtiden. Vi är redo att ta över ansvaret.

Elin Lemon (C)

Herrö/Sveg, kandidat för regionfullmäktige

Jörgen Larsson (C)

Frösön, kandidat för regionfullmäktige

Eva Hellstrand (C)

Undersåker, kandidat för regionfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel