Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad är en (C)-röst värd?

Spänningen stiger inför valet den 14 september. Sedan mars 2012 har Östersund styrts genom ett samarbete mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet och Miljöpartiet. Det samarbetet uppgavs i slutet av augusti upphöra i och med valet. Så här skrev man på hemsidan den 28 augusti: Från och med idag avslutar vi i Centerpartiet Östersund vårt samarbete med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

Bosse Svensson säger i sin personvalsbroschyr att Samarbetet tar slut i och med valet och om jag får bestämma återupptas det inte.

Centerpartiet har av oss och övriga allianspartier nyligen inbjudits till gemensam valupptakt men avböjt deltagande. Man vill tydligen markera att man inte är bunden till något block. Men hur blir det efter den 14 september?

Vi har förståelse för om de väljare som tidigare lagts sin röst på Centerpartiet nu är villrådiga. Det är dags att ge väljarna besked. Blir en röst på Centerpartiet en röst på AnnSofie Andersson och Socialdemokraterna eller följer Centerpartiets majoritet Bosse Svenssons vilja?

Ett är säkert och det är att röst på Folkpartiet är en röst för ett nytt styre i Östersund.

Lennart Ledin (FP), Margareta Widell (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel