Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utveckla din portfolio på Fotografiska

Den 13 oktober har du chansen att visa dina modefotografier för två tunga namn på Elle - Lotta Lewenhaupt och Cia Jansson.

Den 13 oktober har du chansen att visa dina modefotografier för två tunga namn på Elle - Lotta Lewenhaupt och Cia Jansson. Under 20 minuter tittar någon av dem på din portfolio och ger dig tips på hur du kan utveckla den vidare.

Lotta Lewenhaupt och Cia Jansson står bakom boken "Bilden av modet" som kom ut 2009. I boken går författarna igenom modet från slutet av 40-talet fram till i dag.

Lotta Lewenhaupt är redaktionschef på Elle Interiör och har förutom "Bilden av Modet" skrivit flera andra böcker i samma ämne. Hon undervisar även på Beckmans skola i Stockholm om 1900-talsmode sedan mitten av 1970-talet. 2003 mottog hon tidningen Elle:s hederspris med motiveringen:

Med stora kunskaper inom både det internationella och svenska modet har hon under tre decennier generöst delat med sig av sitt vetande både som författare, modejournalist och lärare. Hon är ansiktet - och pennan - bakom ordet modepassion.

Cia Jansson, modechef, är utbildad på Beckmans och jobbade innan Elle på Damernas Värld. Som creative direktor har Jansson nära kontakt med några av Sveriges bästa fotografer, stylister och redaktörer.

Den 13 oktober kan du visa din portfolio för någon av dem på Fotografiska i Stockholm. Mötet varar 20 minuter och under den tiden går Lewenhaupt eller Jansson igenom din portfolio och ger synpunkter på hur du kan vidareutveckla den.

Biljett till mötet bokas i förhand och kostar mellan 350-450 kronor, plus serviceavgift.


/Amy Lagerman

Kamera & Bild