Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utpressade sossar

Socialdemokraterna AnnSofie och Katarina har stora och dyra personvalsannonser i lokalpressen där de deklarerar att de vill satsa på lärartäthet, bostäder och inte på skattesänkningar ”åt de rikaste”.

 Märkligt resonemang eftersom det är regeringen som sätter och tar in skatt från ”de rika”. Kommunen tar in sina egna slantar av alla oss skattebetalare så vart kommer Statens ekonomi in i det hela? Förväntar man sig ett bidragssamhälle där Staten ska betala för lärartjänster i Östersund?

Näe, vill AnnSofie och Katarina ha mer pengar att röra sig med till skolan och bostäder så är det ju bara att höja kommunalskatten men det drabbar alla. Pengar till massor av bra saker hade man fått loss om inte (V) utpressat (S) och stoppat upphandlingar som skulle sparat många miljoner per år men det talar (S) inte högt om!

Dock borde nog alla inse att har inte (S) lyckats få till skola, bostäder m.m. på 16 år lär inte 4 år till hjälpa. Det är dessutom AnnSofie m.fl som är ansvariga för att det inte byggts något i Östersund på länge och att man nu bygger tokdyra hyresrätter ingen vill ha. Sent ska syndaren vakna om någonsin.

Per Edström (C), Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel