Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utanför hemlighuset

Pensionsmyndigheten i Östersund måste vara Sveriges hemligaste myndighet. Den har varken besöksadress eller en så utomordentlig kommunikationsmöjliget som telefax.

Vill man kontakta myndigheten ska man ha dator och internet eller telefon för att kunna få en ”direkt” kontakt. Vill man besöka myndigheten är det genom något slags kontor i Strömsund eller Sveg.

Lysande! Man kan ju undra varför det inte går att besöka Pensionsmyndigheten i Östersund. Till och med Säpo har en besöksadress. Orsaken är väl att Pensionmyndigheten inte vill diskutera något öga mot öga.

Det är ju lättare att fatta beslut om det görs via brev som inte heller undertecknats av någon levande person. Det finns inte ens en brevlåda där det går att lämna brev.

Ytterst svagt beteende från en ny myndighet, skapad av högerregeringen? Allt för att försvåra för landets pensionärer i dagens samhälle som enligt regerande politiker inte ska ha något utanförskap.

Johnny Åkerlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel