Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: 22 miljoner för Accam?

Förre ÖFK-spelaren David Accam ryktas vara på väg till Förenade Arabemiraten.

Sajten alltidfullsatt.se uppger att budgivningen för den förre ÖFK-stjärnan, numera i allsvenska Helsingborg, är i full gång.

Det högsta budet just nu ska ligga i trakterna kring 22 miljoner och komma från Al-Ain i Förenade Arabemiraten.

I laget spelar sedan tidigare Accams landsman Asamoah Gyan, som känner Accam sedan tidigare landslagsläger. De är båda uttagna till Ghanas matcher mot Uganda och Togo i början av september.

Sajten uppger också att fler klubbar är intresserade av David Accam. ÖFK har ett avtal med Helsingborg som gör att de kan tillgodoräkna sig en viss procent av Accams nästa försäljning.

Tidigare i veckan har Helsingborgs sportchef Jesper Jansson sagt upp sig, och det spekuleras i huruvida en eventuell försäljning av Accam kan vara en bakomliggande orsak.

– Vi behöver inte sälja honom på någon turkisk loppmarknad. Det finns inga röda prislappar på våra spelare, sa Jesper Jansson till Sportbladet om Accam tidigare i sommar.

Mer om ÖFK:

Större arena om ÖFK går upp i allsvenskan?

Mer om ÖFK:s övergångar:

Barrow klar för Swansea

Barrow tackar för stödet

Pojkdröm slår in för ÖFK:s striker