Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Upp på barrikaden

cMen vi kan inte bara skylla på politikerna för det är vi gräsrötter som ska göra demokratin levande när vi tar vårt ansvar att påverka. Vi måste få politikerna att lyssna på oss - eller ersätta dom.

Det som sker är ju helt tokigt! Alliansen hade en chans att vända trenden men valde istället att sänka skatterna. Sedan 1990 har skatterna sänkts med otroliga 280 miljarder per år, med katastrofala följdverkningar. Trots detta är den politiska vänstern och speciellt socialdemokraterna påfallande tysta. Välfärden vittrar bort, politikerna ojar sig och medborgarnas känslor börjar koka. STOPP! Sveriges väl är allas ansvar. Det är Välfärdslinjen och ett starkt engagemang för våra arbeten som har gett Sverige en ekonomisk topposition bland världens länder. Snart återstår bara äppelskruttet av det fina välfärdsäpplet. Ungdomar, Vuxna, Pensionärer, upp på de politiska barrikaderna, innan skattesänkarfanatikerna förstör Sverige ännu mer. Vi ska inte bara kämpa för oss själva, vi ska kämpa för våra barn, allas våra barn. Men vänta inte, då gör alla andra det också!

 

Christer Nylander, Jerker Berg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel