Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Unge Johannes störtade hem 20 000 kronor

Det blev en ung och glad vinnare när Vemdalsstörten avgjordes på Vemdalsskalet. Johannes Myhr från Vemhån kunde åka hem 20 000 kronor rikare.

Avslutningshelgen på Vemdalsskalet blev en riktig folkfest i strålande solsken. Strålade mest av alla gjorde Johannes Myhr som med lottens hjälp vann hela 20 000 kronor i kontanter. Dessutom choklad så han klarar sig några veckor framöver.

– Kul att lyckas vinna, men vad jag ska göra med alla pengar det har jag ingen aning om, sa Johannes.

Det var 275 startade i det traditionella familjestörtloppet på Skalet. Snabbast av alla åkte skicrossåkaren Viktor Andersson som tog sig ner på dryga 45 sekunder. Bland tjejerna var Moa Malm vassast med en tid på 48,26 sekunder.

Det stora penningapriset lottades ut bland alla deltagare där Johannes Myhr blev den lycklige vinnaren. Innan det hade tolvåringen från Vemån redan hämtat pokalen i sin klass då han även blev en vinnare där.