Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungdomarnas musikkväll i Frostviken

Det är Frostvikens ungdomars tur att underhålla på Sommarmusik i Frostviken ikväll, onsdag.

Annons

Musiksatsningen i Gäddede har haft två makalösa onsdagskvällar med sol och högsommarvärme. Kvällen ser vädermässigt inte riktigt lika ljus ut, men enligt SMHI ska regnet avta precis lagom till arrangemangsstarten vid sextiden.

Ikväll är det förövrigt Frostviksungdomarnas tur att underhålla.

Red Button Syndrome är ett band som beskriver sig själva som progressive singer/songwriters. Bandet består av Jonathan Olofsson (från Stora Blåsjön), Elin Vallin och Tobias Risberg Stameus. De pluggar tredje och sista året på Rytmus i Stockholm och har haft stor framgång med sitt band. De har bland annat deltagit i musiktävlingen Livekarusellen, en rikstäckande musiktävling för band med flera deltävlingar.

Systrarna Moberg från Jormvattnet är också hemma från studier i Uppsala och Stockholm. De gjorde ett bejublat uppträdande förra året och kommer att underhålla även ikväll.

Caroline Moberg bor nu i Uppsala och pluggar till civilingenjör. Martina har gått på Rockmusiklinjen i Stockholm. Hon jobbar just med att släppa sin egen EP.