Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ungdomar – rösta rätt i morgon

Annons

Jag uppmanar er ungdomar rösta för den framtid ni vill ha, rösta på socialdemokraterna som styrt Sverige i 82 år och byggt upp Välfärdssverige. Och lägg märke till att högern, det vill säga Moderaterna, med stödpartier regerat i fem mandatperioder cirka 20 år och blivit bortröstade eller fått avgå på grund av oreda i deras matematik, det vill säga de har rört till det i statsfinanserna.

För att återställa ordningen så har Socialdemokraterna tvingats ta över regeringsansvaret varje gång för att styra upp Sverige igen. Och det är Socialdemokraterna som har drivit på så vi har bra sjukvård, bra barnomsorg samt äldreomsorg, de har också möjliggjort så att vi har arbetslöshetsförsäkring och sjukförsäkring. Socialdemokraterna har även röstat fram skolväsendet med bra skolor för alla och sett till att barn och ungdomar har tillgång till bra skolmat.

Därför uppmanar jag er ungdomar: rösta inte bort allt detta och er framtid utan var med och gör Sverige ännu bättre med Socialdemokraterna och rösta bort den kalla polarnatten, det vill säga Reinfeldt. Rösta rött ungdomar.

Viktor Blomcrona

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel