Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Underhållande och tänkvärt om livet i en styvfamilj

/
  • Peter Barlach fängslade lunchpubliken på Storsjöteatern med sina självutlämnande, humoristiska berättelser om hur det är att byta ungkarlsliv mot familjedito.Foto: Henrik Flygare

Annons
Inbiten ungkarl möter lika inbiten tvåbarnsmamma. Kärlek uppstår – och komplikationer.
Peter Barlach har egen erfarenhet av situationen och den erfarenheten delar han med sig av i enmansföreställningen "Heliga familjen".
Med humor, värme och självironi berättar Peter Barlach om livet i en styvfamilj. Om logistiken som är så svår att få ihop när barnen bor varannan vecka hos den andra föräldern. Om exmaken som kan kännas lika irriterande som tusen mygg. Och om att alltid vara tvåa på pappalistan.
Ett styvbarns kärlek och tillit är långt ifrån självklarheter – men värda att kämpa för.
Peter Barlach har kämpat och verkar numera finna sig väl tillrätta i familjelivet i villaförorten. Inte minst verkar det ha haft en positiv inverkan på hans skapande. Som ungkarl blev han ständigt refuserad av både bokförlag och skivbolag. Som familjefar har han kommit ut med två romaner och en cd.
Barlach blandar ståupp-komik med sång till gitarr, och han är skicklig på båda delarna. Hans berättelser har hög igenkänningsfaktor hos många och lockade fram både förtjusta småfniss och befriande storskratt hos den fulltaliga publiken vid soppborden i Storsjöteaterns källarrestaurang.

Mer läsning

Annons