Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"UFC Undisputed 2010"

(THQ)

Ålder: 16

Format: PS3, Xbox 360, PSP

Genre: Kampsport, fighting

MMA (mixed martial arts) är en sport som växer så det knakar i muskler och leder. I Sverige säger vi kampsport.

Mästerskapet heter UFC (Ultimate Fighting Championship) och det första spelet (UFC Undisputed 2009) blev en storsuccé och vann bland annat utmärkelsen bästa individuella sportspel på Spike videogame awards 2009.

Nu är uppföljaren här.

"UFC Undisputed 2010" bygger på föregångaren men innehåller ett antal förändringar och förbättringar.

Presentationen är vrålbra och skapar en laddad atmosfär som kan ge adrenalinpåslag redan innan du hamrat dig in i det modifierade (läs: förenklade) menysystemet.

Förbättringarna handlar bland annat om detaljer som hur man går i clinch och hur man kan utnyttja burväggar och så vidare.

Kontrollen är utmärkt, onlineläget är bra, singleplayerläget ok med nya karriärmöjligheter (som jag nog ska avstå från att gå in på).

Grafiken är på övre halvan, vid en hastig blick kan man tro man ser en tv-sändning.

I ett nötskal: "UFC Undisputed 2010" är bättre än föregångaren utan att bjuda på några superstora eller banbrytande nyheter.

Ett givet köp för die hard-fans. Vi andra, vi som inte är uppslukade av sporten, kan nog nöja oss med förra årets modell (om vi har den).