Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tystade av makten

Är detta det Sverige vi vill ha? Det går inte en dag utan det är mord, våldtäkter och det vimlar av stölder. Hur kunde det gå så här? Det är politikernas fel de är för ljusblåa. De kan inte sätta sig in i folks vardag. Det är inte meningen att man ska bli misshandlad i sitt eget hem. Ännu värre är det att äldreattackeras. Politiker sitter i sin trygga vardag och har bra löner.

På grund av deras oförmåga att göra något för människorna så gör de det åt sig själva.

Allting i Sverige har krackelerat ingenting är som det har varit. Skolor, vård. De äldre har det inte bra. Många ungdomar har psykiska problem. Internet är ett forum för att kränka människor. Detta är vardag i Sverige 2014. Jag tror det kvittar vilket block som kommer till makten. De reder de inte upp det här. Utan vi dignar fortfarande med kvarnstenen runt halsen med dessa skatter.

Det är skatt på allt och då menar jag allt. Jag tror att det kommer en skatt på åsikter. För yttrandefriheten har fått stora törnar. Den repar sig aldrig. Frihet är något som vi inte har i detta land. Ett sådant vackert land som Sverige skulle ha politiker som förstår landet och dess befolkning. Landet förtjänar bättre. Politikerna kör bara på i ullstrumporna utan att fråga medborgarna. Detta är ingen demokrati. Demokratin styrs av politiker som inte har/eller vill ha en aning om hur människor i gemen har det.

Tyvärr är det så att folk har blivit livrädda att säga något. Makten har verkligen tystat medborgarna. Det är då vi får konfrontationer och annat elände när politiker lägger locket på.

Bo Grapenskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel