Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tyst om vården

Annons

Jag har gått och väntat på någon form av reaktion från ortsborna sedan skriverierna om Nya Närvårdens vara eller icke vara startade för ett antal veckor sedan.

Jag blev därför glad när en hammerdalsbo hade skrivit om hur han upplevde situationen och vad han befarade i framtiden. Men - varför är vi så tysta i Hoting och Strömsund?

Bryr vi oss inte, tycker vi inte att det är så noga? Är vi inte nöjda med att ha en läkarcentral som alltid är läkarbemannad och av personal som man känner verkligen bryr sig, dessutom personal som väl känner till ens sjukhistoria? Kanske är jag ensam om att känna så, men det vill jag inte tro. Nej, låt oss kämpa för att få behålla Nya Närvården.

Jag kan väl ingenting göra säger de flesta, men man kan. Själv är jag inte längre i den positionen att jag kan göra något rationellt, men jag kan börja med att skriva en insändare. Skriv protestlistor, och framför allt stötta Hans Boberg och hans personal. De måste få känna att vi vill ha dem kvar. Jag tycker nog att det luktar lite missunnsamhet omkring detta. Kan det vara så tokigt att landstinget anser det vara helt galet  att det går bra för dessa företagare medan man själv brottas med ekonomiska problem? Nästa år är det val. Jag är en av dem som sett till att landstingets styrelse ser ut som den gör, men det är ju lätt att ändra på. Räkna inte med min röst nästa höst.

Margoth Wahlin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel