Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tyst (M) i Krokom

Medborgarna i Krokoms kommun känner inte igen sig i Elisabeth Svenssons (M) och Björn Hammarbergs (M) beskrivning av vad moderaterna har gjort. Framförhållningen är mer eller mindre obefintlig. Det vittnar de föräldrar om vars barn går i skol- och barnomsorgsbaracker, de byinvånare vars gator och trottoarer smulas sönder mer och mer, de äldre vars vardag fylls av fler och fler olika personal i hemtjänst och de anställda som fått sämre och osäkrare arbetsvillkor.

Vänsterpartiet har inte hört några förslag om nya bostadsområden från (M). Nya bostadsområden är ett vänsterinitiativ för att långsiktigt lösa skolsituationen i Ås, utveckla Krokom och sprida utvecklingen utanför de södra delarna av kommunen!

Vänsterpartiet har inte hört några förslag om byggande av hyreshus från (M). Det är ett vänsterkrav att bygga lägenheter, bland annat för att Krokom ska växa och motverka bostadssegregationen i Ås!

Vänsterpartiet har inte hört några förslag från (M) om utveckling av hela vår kommun. Även Offerdal, Hotagen och Föllinge/Laxsjö. Där råder total tystnad! Änge sporthall ska huvudfinansieras av det lokala närings- och föreningslivet, enligt styrande höger. Vi lovar att inte belasta dom med detta! Vi finansierar hela bygget från kommunen.

Vänsterpartiet kräver att alla hushåll och företag ska ha tillgång till bredband. Vänsterpartiet kräver avgiftsfri busstrafik för ungdomarna i första hand, alla i andra hand.

Högeralliansen har haft åtta år på sig att utveckla Krokoms kommun. De har endast skördat frukterna av tidigare styrens arbete, inte skapat några framtida förutsättningar för utveckling. Långsiktighet är inte högerns och moderaternas starka sida! Vänsterpartiet tänker längre än nästa år, vi tänker på nästa och nästa generation. Det är Krokoms kommun värd!

Jörgen Blom

Vänsterpartiet i Krokom

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel