Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två hittats döda i husvagn

Tragiskt slut på semestern – par dog i husvagn längs Stekenjokkvägen

Annons

Semestern längs Stekenjokkvägen fick ett tragiskt slut för ett medelålders par. I måndags fann man dem döda i sin husvagn. Allt tyder på att en olyckshändelse ligger bakom dödsfallen.

Paret, som var i 60-årsåldern och hemmahörande i Skellefteå, var på semester med bil och husvagn och hade färdats upp över Stekenjokkvägen. Men när de slutade höra av sig till anhöriga anade dessa oråd.
– På lördagen skickades en efterlysning ut och på måndagseftermiddagen hittade man deras bil och husvagn vid en rastplats på Jämtlandssidan av vägen, säger Per Thelin vid Jämtlandspolisen.

Platsen låg i närheten av Kultsjödalen och polis från Vilhelmina åkte dit. Paret återfanns döda i sin husvagn.
– Men inget tyder på att ett brott har begåtts.

Tekniker från polisen i Östersund har också flugit upp och gjort en undersökning, säger Per Thelin. Och troligtvis rör det sig om en tragisk olycka där gas som används i husvagnen orsakat parets död. Detta ska nu klargöras närmare genom en rättsmedicinsk undersökning samt genom att bilprovningen undersöker husvagnen.