Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två hittats döda i husvagn

Tragiskt slut på semestern – par dog i husvagn längs Stekenjokkvägen

Semestern längs Stekenjokkvägen fick ett tragiskt slut för ett medelålders par. I måndags fann man dem döda i sin husvagn. Allt tyder på att en olyckshändelse ligger bakom dödsfallen.

Paret, som var i 60-årsåldern och hemmahörande i Skellefteå, var på semester med bil och husvagn och hade färdats upp över Stekenjokkvägen. Men när de slutade höra av sig till anhöriga anade dessa oråd.
– På lördagen skickades en efterlysning ut och på måndagseftermiddagen hittade man deras bil och husvagn vid en rastplats på Jämtlandssidan av vägen, säger Per Thelin vid Jämtlandspolisen.

Platsen låg i närheten av Kultsjödalen och polis från Vilhelmina åkte dit. Paret återfanns döda i sin husvagn.
– Men inget tyder på att ett brott har begåtts.

Tekniker från polisen i Östersund har också flugit upp och gjort en undersökning, säger Per Thelin. Och troligtvis rör det sig om en tragisk olycka där gas som används i husvagnen orsakat parets död. Detta ska nu klargöras närmare genom en rättsmedicinsk undersökning samt genom att bilprovningen undersöker husvagnen.