Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två gripna efter rån

Två personer greps på måndagskvällen av polisen efter ett rån på en buss i Östersund.

Under måndagskvällen fick polisen in ett samtal från en person som berättade att han har blivit bestulen och misshandlad. Enligt uppgiftslämnaren inträffade rånet på en buss i stadsdelen Torvalla. De tre gärningsmän som utförde dådet fick med ett armband som offret bar på sig.

Polisen kunde senare på måndagskvällen gripa två män vid busstorget i centrala Östersund. De båda männen identifierades som inblandade i rånet. Männen hade även på sig pengar som spårades till en butik i centrala Östersund från vilken männen hade stulit kontanter.

De båda gripna togs in till stationen för förhör misstänkta för både personrån och stöld. Den yngre av de båda anhölls under natten av en åklagare medan den äldre, en man i 35-årsåldern, släpptes på fri fot.

De båda männen är sedan tidigare kända av polisen som även säger sig ha goda möjligheter att kunna identifiera den tredje gärningsmannen.