Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två fortsatt anhållna för mordförsök

Två personer är fortsatt anhållna misstänkta för mord- alternativt dråpförsök efter knivdramat i centrala Torvalla på söndagskvällen.

Och bland torvallaborna råder en oro efter det inträffade som innebar att tre personer fick åka till akuten efter knivhugg.

På måndag förmiddag fanns det inga tecken alls efter knivdramat som ska ha utspelat sig utan för pizzerian i centrala Torvalla på söndagskvällen.

Två personer, en man i 20-årsåldern samt en i 30-årsåldern, är anhållna misstänkta för mord- alternativt dråpförsök.

Tre personer fick under söndagskvällen föras till Östersunds sjukhus. Två personer har enligt polisen lindriga skador och den tredje har svårare skador, men inte livshotande.

Svårast skadad var en man som fördes direkt från Torvalla centrum till sjukhuset. Enligt polisen anlände också en privatbil till sjukhuset med en skadad man från samma händelse en stund efteråt.

Polisen kunde gripa en man utanför sjukhuset och därefter har ännu en man gripits med koppling till mordförsöket i Torvalla. Männen är i 20- respektive 30-årsåldern.

Om någon av de skadade fick lämna sjukhuset under måndagen hade sjukhuset i går inga uppgifter om.

Flera poliser fick under måndagen avbryta inbokade utbildningar för att kunna utreda omständigheterna kring knivslagsmålet, men utredarna lade under gårdagen locket på kring händelsen.

Klart är att det råder en viss oro bland torvallaborna efter söndagens knivdrama.

– Det känns extra otäckt när det händer sådant här där man bor, säger Daniel Ericsson när han passerade Torvalla torg på måndagsförmiddagen.

– Jag hörde om vad som hänt på nyheterna, berättar han.

Ylva Larsson har bott i Torvalla i fem år:

– Det känns jättetråkigt att det händer sådant här i Torvalla. Jag märkte ingenting fast jag var ute och gick med hunden ungefär vid den här tiden.