Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två bra perioder av Brunflo räckte inte

Brunflo var det bättre laget under två perioder, men hade förtvivlat svårt att göra mål.

– Vi hade 2 mot 0 och 2 mot 1 lägen, men lyckas inte göra mål. Så många lägen vi hade i dag är mer än vi haft sammanlagt under hela säsongen, säger tränaren Gary Woolford.

Trots bra spel i två perioder var det Vännäs som tog ledningen. Redan efter 01:34 in i första perioden hittade Viktor Jonasson nätet.

Även om Brunflo vann både skottstatistiken i första och andra perioden lyckades laget aldrig överlista Filip Algeman i Vännäs målet.

Och som alltid inom idrott straffas man om man inte lyckas göra mål, det fick Brunflo verkligen känna på i tredje perioden.

En onödig utvisning resulterade i ett powerplay som hemmalaget utnyttjade skoningslöst. Därefter började Brunflo tappa modet vilket gjorde att Vännäs drog ifrån, när tredje perioden var färdigspelad var siffrorna 5–1.

Brunflos reduceringsmål kom genom Mikael Fernström med mindre än en minut kvar av matchen.

– Det är bara att nya tag, väldigt tråkigt då vi gör två bra perioder, men vi sätter inte chanserna och då straffas man, sådan är hockeyn, säger Woolford.

Plus i Brunflo till Anton Johansson, även Olle Fridell gjorde en bra match.

Vännäs–Brunflo 5–1 (1–0, 0–0, 4–1)

mål: Mikael Fernström (59:14) (Olle Persson, Olle Fridell)