Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två anhållna för mordförsök efter knivdrama i Torvalla

Händelsen i Torvalla Centrum i går kväll har lett till att två personer sitter anhållna för mord- alternativt dråpförsök i Östersund.

Annons

Enligt vakthavande befäl vid Östersundspolisen finns flera vittnen till händelsen. Flera polispatruller ryckte ut när larmet kom vid 20.30-tiden på söndagskvällen.

Tre personer vårdas på sjukhuset. Två har enligt polisen lindriga skador och den tredje har svårare skador, men inte livshotande.

Svårast skadad är en man som fördes direkt från Torvalla centrum till sjukhuset. Enligt polisen anlände en privatbil till sjukhuset med en skadad man från samma händelse en stund efteråt.

Polisen kunde gripa en man utanför sjukhuset och därefter har ännu en man gripits med koppling till mordförsöket i Torvalla. Enligt polisen är båda männen i 20- respektive 30-årsåldern.

Polisen har haft extra personal inkallade för att höra vittnen och försöka få en bild av vad som hände i Torvalla.