Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

TV-satsning på Storsjöcupen

Under årets Storsjöcup gör Mittmedia en tv-satsning där tre matcher varje dag kommer att direktsändas på webben.

Storsjöcupen 2014 inleds i morgon tisdag och redan kl 10.00 på förmiddagen kan man ta del av en av nyheterna kring årets cup, nämligen den att Mittmedia (ÖP och LT) kommer att direktsända utvalda matcher under årets cup kostnadsfritt på webben. Sändningarna görs från plan 1 på sportfältet, och först ut är mötet mellan mexikanska Cruz Azul och norska Stjördal/Blink.

– Det här är ju en utveckling av Storsjöcupen. Det tillför cupen ofantligt mycket, säger cupens ordförande Sven-Bertil Bengtsson.

Under tisdag, onsdag och torsdag sänds tre matcher om dagen från plan 1. I anslutning till dessa matcher kommer det att läggas ut tv-klipp med spelare och ledare. Från Storsjöcupens håll har man haft sändningarna i åtanke när man gjort spelprogrammet.

– Vi har ju försökt lägga programmet så det blir intressanta matcher där. Dels så att vi har några lokala lag som får vara med, men även att vi lägger de internationella lagen där så det blir en liten mix, säger Sven-Bertil Bengtsson.

Under måndagen var förberedelserna inför cupen i full gång ute på huvudområdet på Odensala sportfält.

– Det känns bra. Det känns roligt. Det ska vara glädje i det här. Vi har ju över 500 funktionärer här som jobbar under veckan, säger Sven-Bertil Bengtsson som tror på fint fotbollsväder under veckan.

– Det kommer att vara 17-18 grader i morgon. Det kommer lite regnstänk under veckan men i och med att det är varmt gör det inte så mycket.

Läs mer:

Storsjöcupen live

Tagga med #Storsjocupen

Lottat i Storsjöcupen