Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV 3 gör realityserie om Arlanda

Annons


Sjukhuset och färjan är redan avklarade - nu väntar flygplatsen. I vår sänder TV 3 den nya realityserien "Stockholm-Arlanda" där flygplatsens 15 000 anställda spelar huvudrollen.

Trenden med så kallad workplace reality i tv fortsätter. Efter "Sjukhuset", "SOS Gute" och "Färjan" är det dags för en ny dramatisk arbetsplats att skildras i tv. I februari-mars räknar TV 3 med att börja sända det första avsnittet av storsatsningen "Stockholm-Arlanda".

-Flygplatsen är något som ligger nära oss alla i identifikation, oavsett om det gäller resan till mormor till jul eller stora semesterresan och affärsresan. Vi har varit där och kan identifiera oss, det är på riktigt och ligger nära oss själva, säger Anders Knave, programdirektör på TV 3.

TT Spektra: Hur gör ni för att garantera integriteten för tusentals Arlanda-anställda och de miljontals passagerare som vistas på flygplatsen?

-Genom produktionen av "Sjukhuset" har vi hittat en metodik där vi följer olika anställda. Det är som att rollbesätta en långfilm. Genom dem berättar vi historierna. Alla som kommer in i historierna får ge sitt godkännande för att vara med.

Mer läsning

Annons