Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tro inte på dessa valöften

Nu har Maud Olofsson varit i Jämtland och lovat det som skulle vara verklighet för många år sedan. Tro inte på dessa valöften, utan tänk på vad som har hänt de senaste åren för att motverka centraliseringen, och inte minst vad har hänt de senaste 50 åren för att stoppa trängseln, som leder till mycket negativt för Sverige.

Inslaget i tv om Botniabanan talar ett tydligt budskap, en motorväg utan nytta tills att ytterligare investeringar görs. Ren utpressning mot inlandet. Bort med de 349 i riksdagen och inför personval, en från varje kommun som leder landet. Centern har ingen tyngd bland moderater.

Rösta långt till vänster, av ren protest, om inte annat. Vi ska inte ha ett samhälle där arbetslösa, sjuka och pensionärer skall betala skattelättnader för de som har det bäst. Inlandet har behövt framtidstro i 50 år.

Erfaren 70-åring utan parti