Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trebarnsmamma söker kärleksäventyr

Trebarnsmamman Susanne Bostrand har satsat helhjärtat på sina döttrar och inte haft tid att gå ut och roa sig på flera år. Nu söker hon en trygg och äventyrlig partner i "Ensam mamma söker" i TV3.
– Det är dags för lite spänning i livet, säger hon.

Se ett tv-inslag med Susanne Bostrand som LT gjorde tidigare i år.

I samma veva som Susanne Bostrand skilde sig från pappan till sina två döttrar upptäckte hon att hon var gravid igen. Äktenskapet var över, hennes ex-make flyttade tillbaka till sitt hemland Indonesien där de träffades 2007, och hon stod ensam kvar med två barn och ett tredje på väg.

Det har varit några tuffa år för den 32-åriga Östersundstjejen, inget tvivel om den saken. Men hon skiner som en sol. Nu ska hon bli "Ensam mamma"-Susanne med svenska folket, när den åttonde säsongen av TV3-programmet får premiär den 29 september.

– Jag vill väl tro att jag är en positiv människa, jag försöker se det positiva i tillvaron. Annars tror jag inte att jag hade orkat med de här jobbiga åren som har varit, säger hon med ett brett leende.

I två och ett halvt år har hon varit singel. Hon har ägnat all sin tid åt sina tre döttrar, som hon har ensam vårdnad om.

– Det är dem jag lever för. De är min största glädje, inspiration och drivkraft i livet. Jag vet inte vad som var viktigt innan jag fick barn, säger Susanne Bostrand.

Men så satt hon vid datorn en kväll och fick syn på en annons för TV3:s dejtingsåpa "Ensam mamma söker". Hon beskriver sig som "en spontan person", att söka till programmet var helt enkelt ett infall:

– Jag tänkte: "Varför inte?". Jag såg det som en chans till ett oförglömligt sommaräventyr.

Hon söker – eller sökte – en omtänksam, barnkär partner som vill leva ett tryggt familjeliv, men som samtidigt är redo för äventyr.

– Jag vill gärna ha en man som är lite driftig och som kan få saker och ting att hända. Så att man kan piffa upp vardagen, förklarar hon.

Inspelningarna klarades av under sex intensiva veckor i somras. Programmet visade sig vara allt hon hoppats på och lite till, för hela familjen.

– Det har varit mycket bättre och mer omtumlande än vad jag hade kunnat föreställa mig. Barnen har haft en oförglömlig sommar. De tyckte om flera av killarna, så det här att man måste välja någon tyckte de var lite konstigt, säger hon med ett skratt.

Av hennes tio utvalda killar är det bara en som har barn. Hon är själv lycklig som mamma till tre, men träffar hon en man som gärna vill ha barn så är det möjligt att det blir fler:

– Om det känns rätt. Om några år. Det är inte helt stängt, konstaterar hon.