Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre nominerade besöksmål i länet

När nomineringarna till vilket vandrahem/hotell och fjällstation som är bäst 2013 finns tre stycken med från länet.

Annons

Det är Svenska Turistföreningen (STF) som delar ut pris för det här varje år och tävlingen är uppdelad i åtta delutmärkelser.

STF Persåsen är en av de nominerad i frågan om Årets natur- och kulturupplevelse. I motiveringen nämns att det är en genuin jämtländsk hantverksmiljö där man kan känna naturen inpå knutarna.

STF Kolåsen är nominerad med koppling till Årets miljöinsats. I nomineringen framgår att det är vilt, vackert och välkomnande - och med mat direkt från fjällen tas miljöupplevelsen till en högre nivå.

STF Blåhammaren är nominerad till finaste utmärkelsen Årets kudde. Vinner gör den anläggning som fått flest röster av gästerna, räknat på antalet gäster. Besökarna berömmer Blåhammaren för bekvämligheten, "glad och proffsig personal", kvalitén på middagarna och "för en underbar miljö".