Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tre män anhållna för våldtäkt

De tre män som greps i Östersund under fredagskvällen har anhållits av en åklagare misstänkta för våldtäkt på en ung kvinna.

Det var vid niotiden på fredagskvällen som polisen i Östersund tog emot en anmälan om våldtäkt. Cirka en timme därefter grep polisen fyra män som misstänktes för inblandning i övergreppet.

En av männen släpptes senare men de andra tre hölls kvar och en åklagare beslutade vid lunchtid på lördagen att anhålla samtliga misstänkta för våldtäkt. Polisen är förtegen om händelsen och vill inte lämna ut några detaljer. Vakthavande polisbefäl Veronica Nygren kunde under lördagen bara bekräfta misstankarna mot männen och meddela att våldtäkten hade skett i en bostad på en adress i Östersund under fredagskvällen.

Polisens kriminaltekniker har gjort en undersökning på brottsplatsen. De tre anhållna männen är enligt uppgifter från polisen 21, 29 och 32 år gamla. Ingen av dem är hemmahörande i länet.