Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trådlös skrivare för hela familjen

/

Det spelar ingen roll om dina bilder skickas från en pc, Mac eller Iphone.

Annons
Det spelar ingen roll om dina bilder skickas från en pc, Mac eller Iphone. Den nya trådlösa skrivaren från Epson kan dessutom placeras var som helst i hemmet.

Enligt Epson är utskriftkvaliteten från PX710W bättre än fotona du får från labbet, men Kamera & Bild har inte testat sanningshalten i löftet. Men att det är smidigt med en trådlös skrivare som dessutom är förhållandevis smärt med en höjd på 15 centimeter är ett faktum.

Epson Stylus Photo PX710W har ett integrerat trådlöst nätverk och Ethernet för skanning och utskrifter åt olika håll. Olika fack för A4 eller fotopapper som väljs automatiskt gör att den alltid är klar att användas. Den kan också skriva ut direkt på CD- och DVD-skivor.

Förutom från pc, Mac och Iphone kan PX710W också skriva ut foton direkt från minneskort med hjälp av en 6,3 centimeter stor pekdisplay. Har du PictBridge-kompatibla kompaktkameror kan du skriva ut bilderna därifrån också.

Tekniken bakom bilderna heter Micro PiezoTM och bilderna ska hålla i 98 år i en fotoram eller mer än 200 år i ett album, men Kamera & Bild har självfallet inte haft möjlighet att testa det påståendet heller. Skrivaren har separata bläckpatroner varför du kan byta ut dem styckevis allteftersom färgen tar slut.

Epson Stylus Photo PX710W har ett rekommenderat cirkapris på 1999 kronor och finns i affärerna från september.


/Amy Lagerman

Mer läsning

Annons