Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trädgår'n ställer in Christer Sjögrens show

Annons


Knappt en vecka före premiären ställs Christer Sjögrens jubileumsshow på Trädgår'n i Göteborg in. Restaurangen har sagt upp avtalet med arrangören för att man inte fått ut pengar enligt avtal. I stället flyttas föreställningen till Södra Frihamnspiren.-De har inte levererat sin del av avtalet när det gäller ekonomin. Och då är det en alldeles för stor risk för oss att gå in och chansa, säger Ulf Löffler, källarmästare på Trädgår'n.

Det är eventbolaget Kepemi AB som står bakom Christer Sjögrens jubileumsshow. Enligt GT drivs bolaget av Michael Silfverskiöld, mannen bakom den skandalomsusade Liza Minnelli-showen i Göteborg förra året.

Christer Sjögrens show har redan visats i Stockholm och tanken var att köra ett 20-tal föreställningar på Trädgår'n i Göteborg, med premiär den 19 november.

-Man behöver inte vara matematiker för att inse att vi förlorar pengar när vi ena dagen har en show inbokad och nästa dag står med tomma lokaler. Men nu ser vi framåt och ser vad vi kan peta in i stället, säger Ulf Löffler.

TT Spektra har sökt kontakt med Christer Sjögrens manager Åke Malmros men inte kunnat nå honom. Biljetter köpta via Ticnet inlöses från och med onsdag.

Mer läsning

Annons