Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torvalla PRO

Annons
Torsdagen den 13 november hade Torvalla PRO inbjudit medlemmarna till budgetmöte. En ny medlem kunde hälsas välkommen till föreningen.
Ett tjugotal medlemmar tyckte det skulle vara intressant att besluta om budgeten som gicks igenom av föreningens kassör.
Efter avslutad genomgång beslutade medlemmarna att godkänna förslaget till budget för 2009. Styrelsen hade även gjort en verksamhetsplan som även den godkändes av mötet. Några undrade varför inte bingon fanns upptagen på planen och fick svaret att det var allt för få medlemmar och övriga intresserade som kom på bingoträffarna. Med hyra och köpt fika var det knappt debet och kredit gick ihop.
Ordförande Jöns-Bertil Ericson informerade från PRO-distriktets höstmöte där man bland annat beslutat om att (efter förslag på kongressen) höja föreningsavgiften med 30 kronor. Torvalla PRO höjer inte sin andel utan denna är oförändrad 40 kronor.
Erland Eriksson informerade mötet om att Torvalla PRO erhållit ett tredjepris när det gäller att sälja Seniorlotter under 2007. Tredjepriset bestod i ett antal checkar som man kan handla för på Coop. Efter informationen läste Märta Wallin en grymt rolig historia om en helt vanlig kossa. En historia som medlemmarna vred sig av skratt åt.
Även Gustav Nilsson som är en riktig historieberättare bidrog med några roliga, underfundiga historier. Därefter serverades kaffe och smörgås och därefter var det dragning på lotteriet.
Tyvärr hade sjukdom drabbat föreningens "nöjesgrupp" så den här gången fick medlemmarna roa sig själva. De skickar dock en "kryapådig"-hälsning till Allan och hoppas på återseende på julgröten den 4 december.

Mer läsning

Annons