Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torvalla PRO

Annons

Torsdagen den 4 december hade festkommittén i Torvalla PRO satt på grötkastrullerna och kallat medlemmarna till en trivsam eftermiddag i glada PRO:ares sällskap. Marschallerna lyste lång väg när klockan blev 15 och det var inte svårt att hitta till lokalen. Där blev man välkomnad med glögg och pepparkakor och glad julmusik av Inga-Lill och Allan. Alla satte sig sedan till bords och lät sig väl smaka av risgrynsgröten och det egenhändigt bakade tunnbrödet med skinka som pålägg. Det smakade ypperligt och alla åt sig nog mer än mätta.

Efter det en kopp kaffe med rullrån som allas vår Gudrid bakat. Ett lotteri gick åt som smör i solsken och där vinsterna var handarbeten från föreningens egen handarbetsgrupp.

Torvalla PRO var med på Folkets hus julmässa med ett ”handarbetsbord”. Det har varit en grupp medlemmar som under året regelbundet har träffats för att tillverka dukar, tavlor och allehanda stickade saker. Nästan allt blev sålt men det som blev kvar lottades alltså ut denna dag. Stämningen var hög och som vanligt avslutades samvaron med paketleken. En lek som lockade till många skrik och skratt.

Mötesreferenten blev utan julklapp men tröstades av Lisbeth med ett paket ur hennes egen hög. Hoppas alla fick sig en julklapp och kunde gå nöjda hem.

På återseende nästa år och styrelsen önskar alla medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Mer läsning

Annons