Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Torsk för Nice

Annons
Tobbe Carlsson skriver:
Långresa denna helg också så det var bara att bita ihop och åka iväg:
Motståndet denna gång var Amneville, och med Broman skadad så var coach tvungen att stuva om lite i vår femma, vi fick in en annan svensk så det blev bra det med.

Kom till Amneville kl 10 lördag morgon så det var en del dötid att slå ihjäl, en väldigt mysig liten håla, det var som ett Liseberg....bara massa aktiviteter överallt. Väl framme vid matchstart så började vi matchen riktigt bra, Amneville fick knappt låna pucken och drog på sig massa utvisningar som resulterade i 1-0 till oss i powerplay 7 min in i matchen. Det resultatet höll sig perioden ut.

Andra så började vi lika bra, byggde bo i deras zon. Vi utnyttjade ännu ett powerplay i slutet av andra perioden och det stod 2-0 till oss och jag fick stänka dit den: Det var skönt!

Tredje perioden börjar vi sådär men får med oss en straff 2 min in, som vår lagkapten inte förvaltar, 3-0 där och matchen skulle vara punkterad, men istället börjar vi bli lite ängsliga och chansar för mycket. Det resulterar i både 2-1 och 2-2. 5 min återstår av matchen och vi får ett 5-3 läge men lite miss i coachingen enligt mig resulterar inte i nåt mål. 1 min återstår av matchen när dom på en kontring skjuter via studs på en av våra backars klubba och pucken går i en båge över vår keeper och 3-2 är ett faktum.
Riktigt surt med tanke på att vi ska punktera matchen långt innan.

Broman följde inte med på denna långresa utan föredrog stranden före bussen...

Tobias & Erik

Mer läsning

Annons