Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Torget – inget att skriva hem om

Vinterstaden Östersund som man så stort propagerar för, och skryter med, ska ha ett snöfritt torg.

1,1 miljoner kronor har det kostat för uppvärmning och borttining av snön på torget i vinter. Var finns logiken? Det har enligt Murén betalats genom indragning av snöröjning, sandning och nersläckta gatlysen. Det märktes nog, och värre kan det ju bli. Det kan faktiskt bli lika kallt flera vintrar.

Prestige går före risktagande. Säkert får vi vara med och betala ännu mera. Inte en människa har väl gått över detta så kallade torg i vinter, så dött! George Clooney tyckte säkert det var ett fantastiskt minne att ta med sig en grop med två fallfärdiga kurer i.

Enligt Murén fanns det gott om pengar när ombyggnationen påbörjades. Varför lyssnade man inte på alla protester och i stället valde att påbörja något så nödvändigt och länge önskat, som en ny sporthall – arena.

Så mycket dyrt och onödigt strul med detta torg som undvikits. 39 miljoner har det sagts att det kostat, av tidigare erfarenhet lär det väl vara minst det dubbla. Vad kostade arkitekten?

Till dig i Unga panelen i radion som framhöll Stockholm som problemfritt när det gäller förändringar. Lyssna på radio och TV lite mera, det är inte så problemfritt. Man är inte alls eniga om ombyggnationer av Slussen, där blir det tydligen folkomröstning.

Vad fordras det för kompetens för att bli chef – beslutsfattare inom landsting och kommun? Vissa hade kanske varit till större fördel om dom stannat på sin före detta post.

Ulla Britt Sunding

J George Clooney tyckte säkert det var ett fantastiskt minne att ta med sig en grop med två fallfärdiga kurer i.

Ulla Britt Sunding

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel