Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Toppmatade fotoväskor med regnrock från Lowepro

Med design inspirerad från företagets proffsserie Toploader Pro AW, lanserar nu Lowepro Toploader Zoom AW – vädertåliga fotoväskor som öppnas från toppen.

Med design inspirerad från företagets proffsserie Toploader Pro AW, lanserar nu Lowepro Toploader Zoom AW – vädertåliga fotoväskor som öppnas från toppen. Väskorna kan bäras både i bältet och över axeln.

Lowepro Toploader Zoom AW är utrustade med en "regnrock" som dras över väskan när vädret piskar vått. Regnrocken är gjord av en vattentålig nylon och kan stuvas undan när den inte behöver användas.

Luckan på toppen av väskan öppnas bort från kroppen för att utrustningen ska vara lätt att komma åt. Så möjligen även för tjuvar …

Den nya serien fotoväskor finns i tre storlekar varav de två största är utrustade med fästöglor för att användaren ska kunna fästa fodral för objektiv, vattenflaskor eller andra tillbehör utanpå väskorna. Dessa modeller har även fått fästen för bärselen Lowepro Topload Chest Harness.

Insidan av väskorna är helstoppade med en horisontell avdelare för att kunna hålla kameran och ett extra objektiv åtskilda (gäller modellerna 50AW och 55AW). På insidan finns också en blixtlåsficka med plats för minneskort, UV-filter eller extra batterier. På utsidan finns ytterligare en förvaringsficka med blixtlås.

Alla tre storlekarna av Lowepro Toploader Zoom AW finns tillgängliga omgående. De rekommenderade cirkapriserna ligger på cirka 349 kronor för den minsta modellen 45 AW, 449 kronor för mellanmodellen 50 AW och 495 kronor för den allra största modellen 55 AW.

Toploader Zoom 45 AW
Innermått 16x10,5x16,3 centimeter.
Yttermått 18,5x16x22,5 centimeter.
Rymmer En systemkamera med normalzoom.

Toploader Zoom 50 AW
Innermått 16x11x19,7 cm.
Yttermått 19,5x16,5x26 cm.
Rymmer En systemkamera med monterat objektiv upp till 17-55mm/2,8.

Toploader Zoom 55 AW
Innermått
16x11x26 cm.
Yttermått 19,5x16,5x33 cm.
Rymmer En systemkamera med monterat objektiv upp till 80-400mm/4,5.


/Elin Parmhed

Kamera & Bild