Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tomas Hägglund

/

En kär vän och arbetskamrat har lämnat oss alldeles för tidigt mitt i livet….

Annons

Tomas var en glad och skojfrisk person som alltid hade glimten i ögat. Han var en otroligt duktig och kunnig skogsmaskinförare med stor erfarenhet och ett gediget intresse av det han arbetade med. I skogen tillförde han oss övriga en fantastisk arbetsglädje, där inget skulle lämnas åt slumpen, och hans arbetsprestation var alltid av högsta kvalitet.

”De ske vä grett” var hans ledord, och det gjorde honom till en exemplarisk arbetstagare i vårt företag.

Tomas har blivit som en familjemedlem för oss, då han tillbringade mycket av sin fritid tillsammans med vår familj. Han ville skratta och förgylla tillvaron, och han var en levnadskonstnär som verkligen kunde stanna upp och njuta av livet.

Tänk alla tidiga lördagsmorgnar på vårvintern, då vi gjorde i ordning kolbullesmeten och tog skotrarna till tjännan för att först lösa Melodikrysset, sedan ha fisketävling med barnen, och det bästa av allt: få laga mat i det fria. Tomas tyckte väldigt mycket om att laga mat, och bjöd gärna hem vänner och bekanta för att ha trevligt tillsammans.

Likaväl kunde han bara komma förbi en vardag kväll för att få prata och dricka en kopp kaffe, och han gjorde allt för att sprida glädje i varje situation. Tomas var en underbar vän och medmänniska, med ett stort hjärta. Han hade lätta att prata och lyssna, och det man sa i förtroende stannade alltid hos honom, då han var en mycket pålitlig vän.

Hans största glädje i livet var sonen Rasmus vilket han visade genom att vara en otrolig far och förebild. Han månade alltid om honom, och ville alltid att han skulle komma i första hand. Lördagen den 31 oktober skulle bli den sista vi fick vara tillsammans och umgås, då vi åt middag och hade en trivsam kväll med Tomas och hans son Rasmus.

Vi är enormt tacksamma för allt vi har fått äran att göra tillsammans med Tomas, för all glädje, och för alla fantastiska minnen som han har skänkt vår familj.

Bosse, Lena, Fredrik, Fanny och Frida Jonsson , Österåsen

Annons