Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tog struptag och hotade döda sin sambo

Först misshandlade mannen kvinnan sedan hotade han att döda henne.

Mannen kastade ner kvinnan i sängen. Där tryckte han ner henne och höll hårt över hennes mun och gav kvinnan en örfil och tog vid upprepade tillfällen strypgrepp på henne. Dessutom drog han henne i håret och kränkte henne genom olika uttalanden om att hon inte var något värd och att hon borde ta självmord.

Nu åtalas mannen misstänkt för att ha misshandlat kvinnan som han lever tillsammans med, dessutom åtalas han misstänkt för övergrepp i rättssak, då han i samband med misshandeln hotade kvinnan för att ringa polisen och göra en anmälan. Hotet bestod i att han sa att han skulle döda henne eller allvarligt skada någon i hennes familj om hon kontaktade polisen.

Trots mannens hot gjordes en anmälan och han har varit anhållen och häktad sedan den 20 november då misshandeln inträffade.