Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Toblerone eller NUON?

I februari 2009 köpte nuvarande regering ett holländskt företag för 89 miljarder netto. I dag 97 miljarder, back -  som de bråkar om, vår stackars statsminister påstår att han inget visste!

Hans medarbetare har lurat honom, ser på TV:n  hur ledsen han är!

Slokande öron och tårdränkta ögon, vissa tycker nog synd om honom?

Men inte jag, för jag har kvar mitt hjärta för hur illa Mona Sahlin blev behandlad för några chokladbitar!

"Tobleroneaffären" i 1995 oktober, det var så att hela Sverige förfasades över denna småbarnsmamma som på hemvägen köpte choklad på regeringens tankkort!

Hade hon blivit förlåten om det hade varit Marabou-choklad?

Ja hur kan vi nu jämställa detta med "NUON-affären"?

Det blir svårt, för om vi hade varit smarta, så hade Mona fått betala dessa chokladbitar och fått fortsätta jobba för Sverige!

Men det gjordes inte, utan hon fick sitta och utan hjälp av några PR-konsulenter, och göra bort sig inför hela Sverige i TV..

Nu önskar jag att Fredrik Reinfeldt, får stå till svars, han kan inte mena att han som chef, inte vet att 97 miljarder används utan han kännedom?

Vem går på det?

Men han får nog de bästa PR-konsulter som finns att få, någon som skriver hans tal som han snabbt läser in, han är ju man!

Vi skattebetalare bör tänka oss för, vilka representanter vi vill ha att förvalta våra skattepengar till?

Är regeringen ansvarsbefriad? Kan dom göra hur som helst med våra skattepengar?

Undrande skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel