Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till minne

Sonja Jonsson

Svenstavik

Vår älskade Sonja har lämnat oss, alltför tidigt i en ålder av endast 60 år.

Sonja var för oss alla en bästa vän, en riktig ängel. Hon månade om alla och satte alltid andra i första hand och hon älskade att skämma bort alla. Sonen Patrik betydde mycket för henne och hon såg alltid till hans bästa.

Hon försåg hela släkten med bröd och bullar och glömde aldrig en födelsedag, hon fanns alltid i närheten med en hjälpande hand vare sig det gällde barnpassning, vedkapning eller som sällskap på olika evenemang. I Salsån trivdes hon som bäst, där tillbringade hon mycket tid med hela släkten. Hon tyckte om att fiska, vara ute i skogen och plocka svamp och bär. Hon gillade att resa och hade varit utomlands ett flertal gånger, även bingospel var ett av hennes intressen.

Alla syskonbarnen har tillbringat mycket tid tillsammans med Sonja och alla var som prinsar och prinsessor i hennes ögon. Men den finaste prinsessan var förstås barnbarnet Ellen, som var den största ljusglimten i hennes liv.

Sonja lämnade oss just när sommaren börjat, mitt i sin efterlängtade långa semester. Många är de glädjefulla minnena som vi får plocka fram och trösta oss med i denna svåra stund.

Vi är tacksamma för alla glada skratt och allt Sonja gjorde för oss, vi saknar henne.

Familjen