Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till en Partivän om jobbskatteavdraget

Såg att du var besviken på ”jobbskatteavdraget”, men hav förtröstan det kommer att bli bättre.

Jag kan hålla med om att det är lite trist att en sjuksköterska har fått en hel månadslön (cirka 25 000) i jobbskatteavdrag medan vi inte har fått mer än en halv månadslön (cirka 40 000) i avdrag. Som du vet så har jag lite insikt i partiarbetet och det är en hel del som vi inte har hunnit med att kommunicera ut ännu, det är mycket nu.

Vi kommer att fortsätta med skattesänkningarna och för att klara det så säljer vi ut alla statliga bolag, visserligen flyter det in ett antal miljarder i vinst per år men sådana futtigheter kan ju inte komma i vägen för vår ideologi.

Nu kommer det bästa käre vän, när dom pengarna är slut och skatteintäkterna minskar så kommer rättvisa att skipas, för att klara välfärden så måste vi införa egenavgifter i vård, skola, och omsorg och dom avgifterna kommer att bli lika för alla oberoende av vad man tjänar. Är inte det rättvist så säg?

Vi kommer ju inte att ha råd med några bidrag till kommunerna heller så kommunal-skatten kommer väl att stiga med några kronor och det är ju lika för alla och det är ju också rättvist.

Visserligen kommer ju sjuksköterskans jobbskatteavdrag och lite till att försvinna i avgifter och vi får väl behålla motsvarande sjuksköterskelönen i skattesänkning när avgifterna är betalda, det är visserligen inte mycket men rättvisa har ju skipats. Vi skall vara glada för att så många som tjänar upp till 25 000–30 000 kronor stöder vår kamp, visserligen tjänar dom inget på en vinst för oss i valet men dom ser väl att det är bra för landet att vi som är statsbärande har så vi klarar oss.

Partivännen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel