Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Sims 3: Drömjobb:

(EA)

Ålder: 12

Format: Pc/Mac

Genre: Livssimulator

Betyg: 3

Drömjobb och drömjobb, hm, hm…

Att hänga på en brandstation och vänta på att larmet ska gå är kanske inte något alla drömmer om. Det tar tid och utvecklar inte historien eller relationerna till grannar och andra simmar.

Inredningsarkitekt och stylist är mer kreativt och betydligt roligare. Som inredningsarkitekt får du uppdrag. Det kan vara att du får några tusen "simdaler" för att bygga om ett barnrum till ett sovrum. Här finns många möjligheter till "fritt skapande". Jobbet som stylist passar också den som vill släppa loss sina kreativa sidor.

Detektivrollen är inte så rolig som den låter även om man skapat en simmare med "bra lyssnare" som egenskap.

Det bästa i expansionen "The Sims 3: drömjobb" är några spännande och utvecklande nyheter som följer med "på köpet".

Nu kan man till exempel skapa simmare som är miljömedvetna. Det är en av de ny egenskaper som följer med och gör att din simmare får en "negativ humöreffekt" om han/hon åker bil ensam.

Å andra sidan mår han/hon bra av att ingå i en bilpool eller av att sopsortera. Tvättmaskiner och torktumlare måste också nämnas. Glöm inte att ställa tvättkorgar i alla sovrum!

Ett skrotupplag är en ny spännande tomt där man kan hitta en hel del föremål som man har nytta av om man vill skulptera eller uppfinna saker måste också nämnas.

"The Sims 3: drömjobb" erbjuder alltså en hel del nytt även om man inte trivs "på jobbet" - alla yrken i spelet lever inte upp till att kallas "drömjobb".