Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Terry Evans fick kontakt med spöken i Sveg

Tvivlare och anhängare, döda och levande. Det kända mediet Terry Evans lockade en stor skara till Folkets hus i Sveg i onsdagskväll.

– Vi har försökt få hit honom i flera år, så det är jättekul, sade Anki Norberg, Folkets hus.

Annons

Många känner igenom Terry Evans från tv-programmet det okända. Där försöker han hjälpa människor som blivit hemsökta av andar och spöken. Han har även grundat företaget creative experiences Terry Evans ab med målet att hjälpa dem som söker bättre livskvalitet.

Och även i Sveg kom han i kontakt med spöken. Storseansen som höll på i 1,5 timme har varit slutsåld i över en månad. En förväntansfull publik på 260 personer, mestadels kvinnor, hade hittat till Folkets hus. Vissa kom långväga.

Inger Persson och Mona Samuelsson hade rest från Älvdalen för att se Terry Evans. För båda var det första mötet med ett medium.

– Det är spännande, både tårdrypande och skrattretande. Men en viss skepsis finns. Man kan inte svälja allt med hull och hår, sade Inger Persson.

Under seansen fick Terry Evans kontakt med ett tiotal anhöriga till publiken. Ulrika Sydberg från Linsell var en av dem.

– Mormor kom och tyckte att jag har slarviga gardiner och dålig soffa. Men jag har ingen soffa, sade hon.

Innan seansen hade Ulrika inte tänkt att det var någon särskild hon ville ha kontakt med. Hon var där av ren nyfikenhet, som så många andra i publiken.

– Jag har tittat mycket på det okända. jag har inte trott på det men är väldigt nyfiken, sade Laila Hellström från Sveg.

Andra var mer övertygade.

– Jag tror på det här. Det är jättespännande. Jag tittar mycket på det okända och tycker att han är bäst. Han är så jordnära, sade Åsa Hurtig Göransson från Sveg.

Efter seansen och kaffepausen fick publiken en halvtimme till att ställa frågor till Terry Evans om andlighet. LT fick inte delta på storseansen och frågestunden eftersom Terry Evans inte tillåter det.