Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tennisframgångar i Örnsköldsvik

Östersunds tennisjuniorer gjorde bra ifrån sig i helgens stora och anrika turnering i Örnsköldsvik. Vinster i damklass, flickor 16 och i pojkar 12.

I två helger har det spelats tennis i Örnsköldsvik. Ett 90-tal spelare från Norrköping i syd till Luleå i norr kom för att göra upp om medaljerna i anrika Ö-vikscupen och sammanlagt spelades c:a 200 matcher.

Östersund Frösö Tennisklubb (ÖFTK) gjorde mycket bra ifrån sig och bäst gick det för Joel Selander som vann pojkar singel 12 år efter övertygande finalspel mot Charlie Such (6-0, 6-3) från Piteå. Erik Novén, också han från ÖFTK, spelade också bra och slutade 3:a i samma klass. På flicksidan gick Ellen Selander hela vägen till final i flickor 16 och vann där mot Anna Rummel (3-6, 6-1, 6-1) från Sundsvall.

Ellen gick också till final i damklassen där hon ställdes mot storasyster Hanna-Vega, en match som Hanna-Vega vann i två raka set (6-3,6-1). Nästa turnering är om två helger, och då avgörs Jämtsmashen här i Östersund.