Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Teknisk men tråkig Edda!

Edda Magnason

Var: Teatersalongen

När: Fredag, 23.00

Betyg: 2

När Edda Magnason sätter sig vid sin keyboard och börjar spela klockan elva är Teatersalongen fylld till bredden. Efter den fenomenala insatsen som Monica Zetterlund i filmen Monica Z har Magnasons namn spridits bland de breda kretsarna, allmogen.

Men några låtar från den hyllade insatsen bjuds vi inte på i kväll. I stället är det eget material och med flera låtar från den kommande skivan.

Edda Magnason är en briljant musiker med lika briljant röst. En röst som behärskar att springa iväg i alla möjliga riktningar. Hon backas upp av vansinnigt kompetenta musiker på trummor, synt och bas.

Men där till exempel Hansson och Karlsson eller varför inte vår egen Merit Hemmingson låter spännande och sexigt så blir det för mycket experimenterande med disharmonier och "blåa" slingor under Magnasons framträdande.

Pelle Zackrisson