Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tätt och jämnt i JSM i Östersund

Det är en öppen kamp om finalplatser och medaljer inför sista gruppspelsdagen i junior-SM. Pojklagen från länet har fortfarande chansen att blanda sig i.

Östersund/Majiet lyckades inte följa upp torsdagkvällens fina match under fredagspasset utan föll klart 2–9 mot Umeå/Lundgren.

Sveg/Stener däremot öppnade dagen med en säker seger 8–2 mot Göteborg/EasyLoad. På kvällen hade Sveg även ledning i en tät match mot Härnösand/Riteice, men en fyra i sjunde avgjorde till 7–4-seger för Härnösand.

Därmed står både Östersund/Majiet och Sveg/Stener på en seger, men med tre matcher var att spela under lördagen så finns möjligheter till avancemang. Speciellt då det är tätt med ledning för Sundbyberg/Zip-Up och Härnösand/Castrix på tre segrar.

På flicksidan blev det dubbla förluster för båda Östersundslagen. Där leder Fyris/Donald Davies efter fyra raka segrar. Men efter en dramatisk kvällsmatch där Göteborg/Rilea slog Sundbyberg/Panthera med 8–7 med en stulen tvåa i sista omgången, så ligger de två lagen tillsammans med Djursholm/Westman delad tvåa på tre segrar.