Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tätt och jämnt i JSM i Östersund

Det är en öppen kamp om finalplatser och medaljer inför sista gruppspelsdagen i junior-SM. Pojklagen från länet har fortfarande chansen att blanda sig i.

Annons

Östersund/Majiet lyckades inte följa upp torsdagkvällens fina match under fredagspasset utan föll klart 2–9 mot Umeå/Lundgren.

Sveg/Stener däremot öppnade dagen med en säker seger 8–2 mot Göteborg/EasyLoad. På kvällen hade Sveg även ledning i en tät match mot Härnösand/Riteice, men en fyra i sjunde avgjorde till 7–4-seger för Härnösand.

Därmed står både Östersund/Majiet och Sveg/Stener på en seger, men med tre matcher var att spela under lördagen så finns möjligheter till avancemang. Speciellt då det är tätt med ledning för Sundbyberg/Zip-Up och Härnösand/Castrix på tre segrar.

På flicksidan blev det dubbla förluster för båda Östersundslagen. Där leder Fyris/Donald Davies efter fyra raka segrar. Men efter en dramatisk kvällsmatch där Göteborg/Rilea slog Sundbyberg/Panthera med 8–7 med en stulen tvåa i sista omgången, så ligger de två lagen tillsammans med Djursholm/Westman delad tvåa på tre segrar.