Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tappat tron på livet

Tack Försäkringskassan för att jag inte haft någon inkomst sedan april.

Mina barn har fått gå hela sommaren med en fattig mamma och se andra barn åka iväg och bada mm för att själva få stanna hemma eftersom mamma inte ens har råd med att tanka bilen.

Tack försäkringskassan för att jag har fått lov att leva på vänner och bekanta över sommaren. Det har gjort livet billigare för mig, tack även för att min sjukdom har förvärrats så till den milda grad att jag nu är sängliggande i stort sett hela dagen och för att jag har utvecklat nya sjukdomsbesvär.

Tack även för att jag nu helt har förlorat tron på livet och på tron att man får hjälp i Sverige 2010 när man är sjuk. Tack även till de som röstade på alliansregeringen som infört stupstocken och de hårda reglerna, ni har nu snart fått bort oss parasiter som ni tycker vi är, man orkar inte hur länge som helst.

Tack även till alliansregeringen som gjort allt detta möjligt. Och till sist tack alla ni småpåvar på Försäkringskassan som nu ser er chans att sätta oss (inbillade?) sjuka på plats och visa er makt. Varför gå till läkaren när tjänstemännen på försäkringskassan verkar veta bättre än någon läkare. Det verkar vara bortkastade pengar att läsa till läkare. Sök till Försäkringskassan i stället så slipper ni alla studielån.

Förtvivlad