Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk utanför boxen

Politik är att ha visioner om hur jag vill förändra samhället till de mål jag tror på. Som trebarnsfar lyssnar jag mycket till ungdomar och deras idéer då det är deras framtid som påverkas.

Östersund har hittills satsat mycket på idrotten. Men ungdomar och i synnerhet unga tjejer som inte vill svettas i arenan har helt glömts bort. Om vi ska bli fler är det oerhört viktigt att få unga kreativa kvinnor att stanna kvar och inte flytta söderut. Ge dem glamour, sång och musik, kultur, ge dem större möjligheter att påverka.

Jamtli och kullersten i all ära men efter en kolbulle tror jag intresset falnat.

Varför inte bygga en stor härlig fontän på Stortorget, glasa in hela gågatan, bygga en bro över Strandgatan och järnvägen så att torget kan brukas som skoterparkering?

Snacka om Vinterstaden.

Badhusparken är en annan torr öde öken! Varför inte bygga ett glaspalats för restaurang, dans och nöjen? Midsommarnattens eller Polarnorrsken genom glasade väggar och tak! Flera gästbryggor för båtar då efterfrågan är stor och kön till egen brygga är åratal bort. Gondolen till Östbergets slalombackar mitt från staden. Vart tog den drömmen vägen?

Besöksnäringen är av allra största betydelse för Jämtland och i synnerhet Östersund som skapades för just handel. Trönder och alla övriga från när och fjärran ska återkommande känna hur vacker, fint, kul och rikt det är att komma hit. Politiken ska skapa jordmån och inte begränsa näringslivet av okunnighet i detaljstyrning.

Gudfast Hellby (M)

Kandidat till kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel