Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Taggade ”Let’s dance”-par bjuder upp

/
  • Isabella ”Blondinbella” Löwengrip tävlar tillsammans med Jonathan Näslund. Foto: Scanpix

Dags att dra på sig lackskorna och finklänningen. Årets säsong av ”Let’s dance” startar på fredag kväll.
– Nu är det allvar och väldigt pirrigt, säger Elisabet Höglund som tävlar i ett av de tolv paren.

Annons

TV 4 hade bett sina tävlande klä upp sig till tänderna till tisdagens pressträff inför premiären, och paren gjorde sitt bästa för att glittra i kapp.

– Jag är skitsnygg, haha! Det här är det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Och det har varit stenhård träning, säger Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, Sveriges kanske mest kända bloggare. Och den hårda träningen har gett resultat.

– Jag har tränat upp muskler jag aldrig någonsin använt tidigare och blivit mer spänstig, nu saknas bara Madonna-bicepsen! Men jag är inte så vig, så det blir inget spagat – åtminstone inte första veckan.

Att vara i besittning av Sveriges största blogg, med en målgrupp precis i den ålder som kan tänkas vara flitiga sms-röstare i ”Let’s dance”, ser hon knappast som ett handikapp.

– Jag tänker inte ta något för givet, vi måste verkligen visa hur hårt vi har tränat och att vi brinner för att få dansa, men gör vi det, då kommer vi att få röster tror jag. Och jag vill vinna!

Vad tror du om konkurrensen?

– Elisabet Höglund tror jag på. Hon har haft en lång karriär, många gillar henne och hon är den roligaste och mest underbara kvinna jag någonsin träffat. Kommer hennes humor fram i tv-rutan, då är hon en hård konkurrent.

– Sade hon det? Det var väldigt snällt. Jag tror att Bella blir en svår konkurrent också, hon är ung och verkar ha dansat en del tidigare, hon är jätteduktig, säger reporterveteranen Elisabet Höglund.

En som är van vid snabbt fotarbete är den tidigare boxarstjärnan George Scott.

– Alla tror ju att jag har nytta av boxningen, men det här är två helt olika saker. Rytmen och stegen och rörelserna är svåra, och att komma ihåg att det ska se bra ut också. Jag vet inte riktigt om det är i kroppen eller huvudet man blir mest trött, säger han och skrattar.

Annons